Inchiriere Apartament 2 Camere Coposu, etajul 2

Inchiriere Apartament 2 Camere Coposu, etajul 2

INCHIRIAT

Va propun pentru inchiriere un apartament cu 2 camere situat stradal pe Bd. Corneliu Coposu, foarte aproape de intersectia cu strada Sfanta Vineri si Piata Unirii.

Apartamentul este situat la etajul 2 al unui bloc cu 7 etaje construit in anul 1994, este decomandat si are aproximativ 60 mp.

Imobilul este intr-o stare excelenta fiind renovat recent cu materiale de foarte buna calitate. Astfel s-a montat tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica a fost inlocuita, parchet, s-a refacut integral baia si au fost montate doua aparate de aer conditionat, sistem de supraveghere video si sistem de alarma. Au fost refacute de asemenea instalatiile electrice si sanitare.

Apartamentul se inchiriaza exclusiv pentru birouri.

Pret de inchiriere 550 euro/luna.

Pentru inchirierea apartamentului sunt necesare urmatoarele plati: 1 luna de chirie in avans, o garantie constand in chira pe o luna si comisionul pentru agentie constand in 50% din chiria pe o luna.

Pentru vizionari si informatii suplimentare

Gabriel Dragomir                                                                                                     gabriel@okasa.ro, 0729.20.90.80