Vanzare Apartament 2 Camere Militari – Metrou Pacii, 1 din 10, decomandat, 59.900 euro

Vanzare Apartament 2 Camere Militari – Metrou Pacii, 1 din 10, decomandat, 59.900 euro

VÂNDUT!

COMISION 0!

Va propun pentru cumparare un apartament cu 2 camere situat in cartierul Militari pe strada Barsanesti. Locatia beneficiaza de accesul la multiple facilitati:

  • statia de Metrou Pacii este la 10 minute de mers pe jos,
  • mijloace de transport de suprafata la 5 minute de mers pe jos,
  • magazine, banci, farmacii in imediata proximitate,
  • Gradinita 195 la 5 minute de mers pe jos,
  • Scoala Gimnaziala nr. 157 Ion Dumitriu la 5 minute de mers pe jos,
  • Parcul Pacii la 10 minute de mers pe jos.

Imobilul in care se afla apartamentul a fost construit in anul 1980. Apartamentul este decomandat si are 51,73 mp suprafata utila la care se adauga balconul rezultand o suprafata totala de 55,24 mp si este situat la etajul 1 din 10.

Apartamentul este intr-o stare buna, a fost foarte bine intretinut. Ferestrele au fost inlocuite cu tamplarie PVC cu geam termopan iar usa de acces este metalica. In sufragerie s-a montat parchet. Un avantaj al aprtamentului este faptul ca beneficiaza de doua spatii de depozitare camara, debara si de un hol larg de acces.

Iti poti amenaja aceasta proprietate asa cum iti doresti. Apartamentul este disponibil in orice moment fiind liber iar toate actele sunt pregatite pentru vanzare.

Se accepta orice varianta de finantare inclusiv Prima Casa.

Pret de vanzare: 59.900 euro.

Pentru vizionari si informatii suplimentare:

Gabriel Dragomir                                                                                                                                                     gabriel@okasa.ro, 0728.20.90.80