Inchiriere Garsoniera Titan – „Rasarit de Soare”
Inchiriere Garsoniera Titan – „Rasarit de Soare”

Inchiriere Garsoniera Titan – „Rasarit de Soare”

INCHIRIAT!

Va propun pentru inchiriere o garsoniera situata in complexul rezidential „Rasarit de Soare”.

Complexul rezidential „Rasarit de Soare” este situat pe strada Liviu Rebreanu aproape de intersectia cu B-dul 1 Decembrie si are in proximitate Hipermarchetul Auchan, Lidl, World Class. Zona beneficiaza de o multime de mijloace de transport de suprafata, inclusiv metrou si parc la maxim 10 minute de mers pe jos.

Garsoniera este situata la etajul 9, imobilul are 11 etaje si a fost dat in folosinta in anul 2009. Situarea ei la etajul 9 face o face sa aiba o vedere libera si sa fie foarte luminoasa si calduroasa.

Proprietatea este igienizata, mobilata si utilata complet. Astfel bucataria este mobilata si utilata cu frigider, cuptor electric plita cu gaz, cuptor cu microunde iar camera beneficiaza de o canapea extensibila, fotoliu, masuta, aer conditionat, televizor. In acelasi timp cu acces din hol garsoniera are un dressing.

Este diponibil si un loc de parcare contracost.

Garsoniera este disponibila in orice moment. Pentru inchiriere este necesara plata chiriei pe o luna, plata unei garantii constand in valoarea chiriei pe o luna si plata unui comision pentru agentie constand in jumatate din chiria pe o luna.

Pret de inchiriere: 260 euro/luna.

Pentru vizionari si informatii suplimentare:

Gabriel Dragomir gabriel@okasa.ro, 0729.20.90.80