Scrisoarea REALTORULUI®

Stimate client,

Eu sunt diferit față de cei mai mulți profesioniști din domeniul imobiliar. Mi-am construit afacerea pe rezultate și sunt convins că vă pot oferi soluții și dumneavoastră.

Am experiența și cunoștințele necesare pentru a vinde proprietatea dumneavoastră.

Știu la ce vă gândiți despre vinderea locuinței dumneavoastră, si vreau să fiu profesionistul imobiliar care să vă ajute. Mă angajez să lucrez cu dumneavoastră individual și vă aloc timpul necesar pentru a înțelege avantajele unice în vederea vânzării ale proprietății și ale zonei în care este situată proprietatea dumneavoastră.

Cei mai mulți agenți pur și simplu listează case. Eu le vând.

De la listare până la vânzare, mă angajez să conduc întregul proces de vânzare pentru dumneavoastră folosindu-mi experiența pentru a vinde casa dumneavoastră în cel mai scurt timp și la cel mai bun preț posibil. Mă voi adresa tipului de cumpărător căruia i se potrivește cel mai bine proprietatea dumneavoastră. Vă voi sfătui cu privire la reparațiile și îmbunătățirile necesare pentru a maximiza prețul cerut, iar în același timp voi promova proprietatea dumneavoastră 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Apreciez oportunitatea de a lucra pentru dumneavoastră.

Cu considerație,

Gabriel Dragomir
Broker/REALTOR®

SRS, ABR
Licență NAR: #061239635
Licență APAIR: #0203
+(4) 0729.20.90.80
gabriel@okasa.ro
www.okasa.ro

021504, Pache Protopopescu, 31, Bucuresti