Vanzare Apartament 2 Camere Titan – Metrou, 3 din 10, liber, 46.900 euro, comision 0!
Vanzare Apartament 2 Camere Titan – Metrou, 3 din 10, liber, 46.900 euro, comision 0!

Vanzare Apartament 2 Camere Titan – Metrou, 3 din 10, liber, 46.900 euro, comision 0!

VANDUT

Va propun pentru cumparare un apartament cu 2 camere situat in zona Titan pe strada Cozla. Apartamentul este situat la etajul 3 al unui bloc cu 10 etaje construit in anul 1968 si are o suprafata utila de 45 mp la care se adauga un balcon de aproximativ 5 mp.

Apartamentul este bine intretinut, are usa metalica, geam termopan, parchet, aer conditionat iar baia a fost refacuta cu gresie si faianta. Instalatiile sanitare au fost schimbate atat la bucatarie cat si la baie. Toata vederea apartamentului este catre sud. In acelasi timp apartamentul este contorizat integral inclusiv la gaze astfel ca noii proprietari isi pot monta o centrala termica de apartament.

Zona in care este situat apartamentul este una excelenta cu acces rapid la o multime de facilitati necesare locuirii: mijloace de transport in comun – statia de metrou Titan la 6 minute, tramvai, troleibuz si autobuz la 2 minute de mers pe jos; magazine – Lidl la 3 minute, Mega Image la 4 minute de mers pe jos, Auchan la 3 minute de mers cu masina; banci si farmacii la 5 minute de mers pe jos; scoala 196 la 2 minute si gradinita 191 la 1 minut de mers pe jos. Marele avantaj il constituie faptul ca apartamentul are in proximitate Parcul Titanii la 2 minute si Parcul Titan la 10 minute de mers pe jos.

Apartamentul este liber si disponibil in orice moment. Actele de vanzare sunt pregatite apartamentul fiind intabulat si avand certificat energetic. Se accepta plata inclusiv prin credit.

Pretul de vanzare este 46.900 euro. Comision 0!

Pentru vizionari si informatii suplimentare:

Gabriel Dragomir                                                                                                         gabriel@okasa.ro, 0729.20.90.80