Vanzare Apartament 2 Camere Pajura – Complex etajul 3 din 10
Vanzare Apartament 2 Camere Pajura – Complex etajul 3 din 10

Vanzare Apartament 2 Camere Pajura – Complex etajul 3 din 10

VANDUT!

COMISION 0!

Va propun pentru cumparare un apartament cu 2 camere situat la etajul 3 al unui bloc cu 10 etaje din cartierul Pajura pe strada Dridu.

Cartierul Pajura este o zona foarte verde si linistita a orasului si este o alternativa mai ieftina pentru cei care lucreaza in zona de nord datorita accesului sau foarte rapid catre zonele de nord Baneasa si Pipera.

Apartamentul propus spre vanzare este semidecomandat, are o suprafata utila de 45,16 mp si totala de 51,7 mp. Anul de constructie al blocului este 1968. Blocul este reabilitat termic.

Apartamentul este intr-o stare excelenta. Practic noii proprietari se pot muta imediat in apartament fiind necesara o simpla zugraveala, de altfel o regula de igiena. Astfel, usa de acces in apartament este o usa metalica antiefractie, baia si bucataria sunt refacute complet cu gresie si faianta. usile interioare au fost schimbate, ferestrele sunt din tamplarie PVC cu geam termopan, parchetul este de lemn masiv. Apartamentul se va vinde cu mobila de bucatarie care este de buna calitate. In acelasi timp apartamentul beneficiaza de un aparat de aer conditionat.

Actele de proprietate ale apartamentului sunt pregatite pentru vanzare iar apartamentul este disponibil pentru mutare imediata.

Pret de vanzare 54.900 euro.

Pentru vizionari si informatii suplimentare:

Gabriel Dragomir                                                                                                     gabriel@okasa.ro, 0729.20.90.80