Cea Mai Buna Casa din Bragadiru la Vanzare, 119.500 euro
Cea Mai Buna Casa din Bragadiru la Vanzare, 119.500 euro

Cea Mai Buna Casa din Bragadiru la Vanzare, 119.500 euro

VANDUT

COMISION 0!

CEA MAI BUNA CASA DIN BRAGADIRU LA VANZARE LA ACEST MOMENT!

Va propun la vanzare o casa excelnta tip P+1 situata in Brgadiru pe Strada Dumbravei. Casa este finisata complet cu materiale de buna calitate asa cum se poate vedea din fotografii sau din filmarea video insa dincolo de asta si materialele ascunse vederii sunt de foarte buna calitate iar acest lucru se demonstreaza cu facturi de achizitie si certicate de calitate ale materialelor folosite. Casa este gata pentru mutat iar curtea este amenajata.

Zona in care este amplasata casa in Bragadiru este una extrem de linistita aflata la aproximativ 1 km distanta de soseaua principala. Imobilul face parte dintr-o constructie tip duplex. Terenul aferent constructiei are o suprafata de 418,5 mp, casa are o suprafata utila de 173,98 mp la care se adauga o terasa de 20 de mp la parter si doua balcoane de 6,45 mp si respectiv 7 mp la etaj. La parter casa beneficiaza si de un garaj de 17,5 mp iar la etaj se afla o camera tehnica. Casa a fost finisata complet in anul 2010 iar proprietarii au locuit-o din anul 2011.

Casa este construita din caramida cu structura de rezistenta din beton armat cu plansee de beton si este acoperita cu tigla metalica. La exterior este izolata termic si acoperita cu tencuiala decorativa. Pentru toate aceste materiale ascunse cat si pentru toate materialele folosite proprietarul detine certificate de calitate.

Feresterele casei sunt din tamplarie PVC cu geam tripan, usile sunt din lemn, parchetul este de lemn masiv, in zonele de circulatie s-a folosit granit iar in bai si bucatarie gresie si faianta. Una dintre piesele de rezistenta ale casei este semineul functional acoperit cu travertin. In acelasi timp in living unul dintre pereti este placat cu travertin.

Curtea casei este amenjata complet cu alei din piatra cubica, gazon, copaci si flori ajunse la maturitate. In acelasi timp curtea beneficiaza de un sistem de irigatie complet automatizat iar accesul in curte se face printr-o poarta automata controlata cu telecomanda.

Dispunerea incaperilor a fost gandita cu mare atentie si a rezultat o casa cu camere generoase si circulatii simple.
Astfel la parter avem o terasa de aproximativ 20 mp cu geamuri glisante, bucatarie cu loc de luat masa de aproximativ 14,8 mp (bucataria se vinde mobilata), grup sanitar, living in suprafata de 36,75 mp si un dining de 13,5 mp. Din bucatarie exista acces direct in garaj. Usa principala de acces a casei este o usa metalica dubla.
La etaj se afla cele 3 dormitoare ale casei si camera tehnica. Doua dintre cele 3 dormitoare au balcoane. Dormitorul matrimonial are o suprafata de 15,40 mp si beneficiaza de un dressing de 7,28 mp si baie proprie in suprafata de 7 mp. Celelalte doua dormitoare au 19,01 mp si respectiv 14,25 mp si impart o baie cu cabina de dus de 4,46 mp. Dormitorul mic a fost folosit ca birou. Tot pe etaj se afla si camera tehnica a imobilului unde este instalata centrala termica si boilerul si care in acelasi timp functioneaza ca spalatorie si uscatorie.

Casa este racordata la energie electrica, gaze naturale, internet, cablu TV. Apa este obtinuta dintr-un put de adancime cu instalatie de dedurizare a apei iar apele reziduale sunt colectate intr-o fosa septica. Incalzirea casei si a apei se face cu o centrala termica iar racirea se face cu aparate de aer conditionat.

Dincolo de descriere fotografiile vorbesc de la sine. Daca iti doresti o casa bine construita in care sa te muti imediat acest imobil este cea mai buna solutie. Te invit sa vizionam aceasta casa si sa te convingi singur ca nu exagerez atunci cand spun ca aceasta casa este CEA MAI BUNA CASA DIN BRAGADIRU LA VANZARE LA ACEST MOMENT!

Pret de vanzare: 119.500 euro. Comision 0!

Pentru vizionari si informatii suplimentare:

Gabriel Dragomir                                                                                                     gabriel@okasa.ro, 0729.20.90.80