Vanzare Apartament 3 Camere Calea Floreasca – Dinamo, 99.900 euro
Vanzare Apartament 3 Camere Calea Floreasca – Dinamo, 99.900 euro

Vanzare Apartament 3 Camere Calea Floreasca – Dinamo, 99.900 euro

VANDUT

COMISION 0!

Va propun pentru cumparare un apartament cu 3 camere situat la parterul unei vile de tip D+P+1+M amplasata pe Calea Floreasca in zona stadionului Dinamo. Casa a fost construita in anul 1939, a fost nationalizata in perioada comunista si impartita in 4 apartamente. Apartamentul propus este situat la parterul si demisolul cladirii in partea din spate a acesteia impartind o curte generoasa cu apartamentul situat la etaj si mansarda.

Impartirea apartamentului este total atipica asa cum se vede si din releveu si are o suprafata utila de aproximativ 90 mp. Apartamentul este intr-o stare excelenta. Usa de la intrare a fost schimbata si inlocuita cu o usa metalica antiefractie, la fel si geamurile au fost inlocuite cu tamplarie PVC cu geam termopan. Au fost pastrate si reconditionate usile vechi si parchetul. Incalzirea se face cu centrala termica proprie si calorifere. Baia si bucataria sunt refacute complet.

Dispunerea camerelor pe cele doua nivele ale apartamentului este urmatoarea: la parter se gasesc cele 3 camere, baia, vestibulul si 2 holuri iar la demisol bucataria si un spatiu de depozitare. Comunicarea intre parter si demisol se face pe o scara in spirala. Demisolul este la nievlul solului si are acces direct in curte.

Apartamentul beneficiaza de mai multe spatii de depozitare si de accesul la o curte generoasa ferita de dinamica strazii.

Actele de proprietate ale apartamentului sunt pregatite pentru vanzare. Apartamentul are in istoric legea 112 si a avut un singur proces pe rol, proces care a fost castigat, hotararea fiind definitiva si irevocabila.

Pretul de vanzare al apartamentului este 99.900 euro.

Pentru vizionari si informatii suplimentare                                                                                   Gabriel Dragomir                                                                                                     gabriel@okasa.ro, 0729.20.90.80