Vanzare Apartament 3 Camere Drumul Taberei – Materna, 1 din 10, 59.000 euro
Vanzare Apartament 3 Camere Drumul Taberei – Materna, 1 din 10, 59.000 euro

Vanzare Apartament 3 Camere Drumul Taberei – Materna, 1 din 10, 59.000 euro

VANDUT

COMISION 0!

Va propun pentru achizitie un apartament situat in cartierul Drumul Taberei pe Al. Cimpul cu Flori, practic in planul doi de la strada in zona Materna.

Apartamentul este semidecomandat si este situat la etajul 1 al unui bloc cu 10 etaje, construit in anul 1973 si are o suprafata utila de 61,86 mp la care se adauga cele doua balcoane rezultand de aici o suprafata totala de 71 mp. Blocul este foarte curat, fara datorii si foarte bine administrat.

Apartamentul nu are amenajari deosebite insa are usa metalica, tamplarie PVC cu geam termopan si aer conditionat. Faptul ca nu are amenajari reprezinta o oportunitate deosebita pentru cei care sunt interesati sa-si personalizeze viitoare casa asa cum doresc.

Zona in care este situat imobilul este o zona verde si foarte curata avand in imediata apropiere gradinita si scoala. De asemenea distanta pana la numeroasele mijloace de transport se parcurge in aproximativ 2 minute de mers pe jos. La fel si pana la viitoare statie de metrou Brancusi distanta se va parcurge in aproximativ 2 minute de mers pe jos.

Toate actele de proprietate sunt pregatite pentru vanzare si se accepta credit, inclusiv credit „Prima Casa”.

Pret de vanzare: 59.000 euro.

Pentru vizionari si informatii suplimentare:

Gabriel Dragomir                                                                                                     gabriel@okasa.ro, 0729.20.90.80