Vanzare garsoniera cocheta Teiul Doamnei, 32.900 euro
Vanzare garsoniera cocheta Teiul Doamnei, 32.900 euro

Vanzare garsoniera cocheta Teiul Doamnei, 32.900 euro

VANDUT

COMISION 0%

Va propun pentru achizitie o garsoniera excelenta situata pe strada Nada Florilor intr-un areal descris de strada Teiul Doamnei, Bulevardul Lacul Tei, strada Dna Ghica si Soseaua Colentina. Blocul este retras de la strada fiind ferit de zgomot insa foarte aproape de mijloace de transport in comun, banci si magazine. In proximitate la maxim 10 minute de mers pe jos se poate ajunge usor la: Universitatea Tehnica de Constructii, Facultatea de Hidrotehnica, Spitalul de copii Alfred Rusescu, Parcul Lacul Tei, Parcul Plumbuita, Scoala Gimnaziala Nr. 27, Gradinita Nr. 135, Scoala Gimnaziala Grigorie Ghica Voievod, Gradinita 233, Sectia 7 de Politie si poate cel mai important Cofetaria Constance.  De reamintit ca distanta pana la Piata Obor, Kaufland si Veranda Mall este de doar doua statii de tramvai.

Garsoniera este situata la etajul 10 al unui bloc cu 10 etaje construit in anul 1984 si are 30,65 mp suprafata utila. Blocul este foarte curat si bine administrat, are doua lifturi noi si este in curs de reabilitare termica. Apartamentul propus spre vanzare a fost amenajat cu materiale de buna calitate si personalizat dupa cum se vede in fotografii astfel: baia a fost reamenajata complet – s-au schimbat instalatiile si obiectele sanitare si s-au montat gresie si faianta; bucataria – a fost mobilata, au fost refacute instalatiile sanitare si electrice, s-a montat faianta, iar in fostul balcon s-a amenajat un loc de luat masa, tot aici a fost intstalat si aparatul de aer conditionat; camera garsonierei este una dintre piesele de rezistenta: s-a montat parchet si a fost zugravita in culori calde (de altfel tot apartamentul este zugravit in culori calde). Ferestrele sunt din tamplarie PVC cu geam termopan iar usa de acces in apartament este o usa metalica antiefractie.

Proprietatea supusa vanzarii este libera, are cadastru, este intabulata si nu are sarcini fiind disponibila atat pentru vanzare cat si pentru mutare imediata. Se vinde cu bucataria mobilata.

Pret de vanzare 32.900 euro.

Pentru vizionari si informatii suplimentare:

Gabriel Dragomir                                                                                                                                                         gabriel@okasa.ro, 0729.20.90.80