Vanzare Casa Bd. Pipera – Bio-Medica, P+M, 279.000 euro
Vanzare Casa Bd. Pipera – Bio-Medica, P+M, 279.000 euro

Vanzare Casa Bd. Pipera – Bio-Medica, P+M, 279.000 euro

VANDUT!

COMISION 0!

Va propun pentru vanzare o casa, mai bine spus un camin. Imobilul a fost gandit pentru o familie cu copii, asadar daca esti in cautarea unui camin pentru familia ta aceasta proprietate va indeplini o multime dintre criteriile necesare traiului normal, linistit, decent.

Proprietatea este amplasata intr-un complex rezidential de doar 10 case cu acces direct din Bd. Pipera in zona clinicii Bio-Medica. Casa propusa spre vanzare este ultima din complex fiind ferita astfel de dinamica strazii. Accesul in complex se face direct din Bd. Pipera printr-o poarta actionata electric cu telecomanda.

Casa a fost construita in anul 2005 si renovata in anul 2014 cand a fost anvelopata termic si a fost refacuta tencuiala exterioara. Structura de rezistenta a casei este din cadre de beton armat iar atat inchiderile cat si compartimentarea interioara sunt din caramida Porotherm. Acoperisul este din tabla Lindab. Imobilul este de tip P+M.

Terenul pe care este amplasata casa are o suprafata de 345,87 mp iar amprenta casei este de 100,76 mp. Suprafata utila a casei este de 173,02 mp, la care se adauga un balcon de 9,4 mp si o terasa de 20 mp.

Casa dispune de 4 dormitoare (1 la parter care poate fi folosit si ca birou si 3 la mansarda) si un living.

Suprafata utila a parterului este de 79,16 mp cu urmatoarea dispunere a camerelor: bucatarie, living, dormitor (birou), baie, camera tehnica, terasa (hobby room).

Suprafata utila a etajului este de 93,86 mp cu urmatoarea dispunere: dormitor matrimonial cu baie si dressing, baie, 2 dormitoare, dressing, balcon. Podul este folosit pentru depozitare.

Finisajele interioare ale casei sunt de calitate superioara, baile sunt placate cu placi ceramice, parchet in camera de la parter, la fel placari ceramice in living si bucatarie, mocheta la mansarda, etc. Usa de acces este metalica, ferestrele sunt cu geam termopan cu tamplarie PVC iar usile interioare sunt din lemn.

Curtea imobilului este amenajata iar vegetatia este ajunsa la maturitate. Tot in curte este amplasat un foisor din lemn.

Casa se vinde cu bucataria mobilata si utilata. Imobilul este disponibil la autentificarea contractului de vanzare sau se poate prelua chiriasul.

Pret de vanzare 279.000 euro.

Pentru vizionari si informatii suplimentare:

Gabrie Dragomir                                                          gabriel@okasa.ro, 0729.20.90.80