Vanzare Casa Balotesti – Sos. Unirii, constructie noua, 114.900 euro
Vanzare Casa Balotesti – Sos. Unirii, constructie noua, 114.900 euro

Vanzare Casa Balotesti – Sos. Unirii, constructie noua, 114.900 euro

VANDUT!

COMISION 0!

Va propun pentru achizitie o casa cocheta situata in Balotesti pe strada principala Sos. Unirii. Casa are acces dintr-o strada laterala fiind astfel ferita de dinamica strazii.

Casa a fost construita in anul 2013 si nu a fost locuita. Este de tip P+M fiind foarte bine compartimentata si impartita iar suprafata ei cat si suprafata terenului o fac ideala pentru o familie cu 2 copii care este ocupata in timpul saptamanii.

Imobilul propus spre vanzare este compus dintr-un teren cu suprafata de 360 mp cu deschidere la strada de 18 m si dintr-o casa cu amprenta la sol de 70,5 mp la care se adauga 3 terase. Casa are o suprafata construita de 138 mp, totala de aproximativ 115 mp si utila de aproximativ 107 mp.

Constructia este realizata din caramida cu structura de rezistenta din cadre de beton cu fundatie de beton si este acoperita cu tabla. Ferestrele sunt din geam termopan cu tamplarie PVC, usile interioare sunt din lemn, pardoselile sunt din gresie in bai si parchet in camere, este izolata termic.

Casa este finisata integral si este racordata la gaze, curent electric, canalizare. Pentru apa potabila s-a optat pentru un put propriu cu instalatie de dedurizare a apei. Incalzirea se face cu centrala termica si calorifere.

Casa se vinde cu bucataria mobilata si utilata.

La aceste moment imobilul este in proces de intabulare si obtinerea certificatului energetic.

Pret de vanzare 114.900 euro.

Pentru vizionari si informatii suplimentare:

Gabriel Dragomir
gabriel@okasa, 0729.20.90.80