Vanzare Apartament 3 Camere Virtutii – Orsova
Vanzare Apartament 3 Camere Virtutii – Orsova

Vanzare Apartament 3 Camere Virtutii – Orsova

RETRAS DE LA VANZARE

COMISION 0!

Va propun pentru achizitie un apartament cu 3 camere situat intr-una dintre cele mai dinamice zone ale orasului.

Proprietatea are in proximitate acces facil la statia de metrou Lujerului, mijloace de transport de suprafata, scoli, gradinite, magazine de proximitate, Cora Lujerului, Plaza Romania Mall, Parcul Crangasi, Campusul UPB. De asemenea exista acces facil catre zona de birouri din arealul Grozavesti – Regie.

Apartamentul este situat intr-un bloc amplasat stradal pe Sos. Virtutii la intersectie cu strada Orsova. Blocul a fost dat in folosinta la inceputul anilor 90 iar apartamentul este situat la etajul 7. Blocul are 8 etaje, apartamentul fiind acoperit complet.

Suprafata utila a apartamentului este de aproximativ 76 mp la care se adauga balconul de aproximativ 4 mp rezultand o suprafata utila de aproximativ 80 mp. Impartirea apartamentului este decomandata si are 2 bai (baie principala si un grup sanitar).

Apartamentul este intr-o stare foarte buna: usa de acces in apartament este metalica, ferestrele sunt din tamplarie PVC cu geam termopan, pardoselile sunt placate cu parchet din lemn masiv si gresie. Blocul este anvelopat termic.

Proprietatea are un loc de parcare.

La acest moment se fac demersuri pentru intabularea proprietatii si obtinerea certificatului energetic.

Pret de vanzare 112.000 euro.

Pentru vizionari si informatii suplimentare:

Gabriel Dragomir
gabriel@okasa.ro, 0729.20.90.80