Vanzare Apartament 2 Camere Confort City, etajul 7
Vanzare Apartament 2 Camere Confort City, etajul 7

Vanzare Apartament 2 Camere Confort City, etajul 7

VANDUT

COMISION 0!

Va propun pentru achizitie un apartament cu 2 camere situat in complexul rezidential Confort City.

Confort City este localizat in Popesti Leordeni foarte aproape de Splaiul Unirii cu acces rapid din Bucuresti pe Bd. Nicolae Grigorescu, Splaiul Unirii, Str. Iuliu Hateganu si de asemenea cu acces rapid catre oras prin strada Nicolae Teclu la zona comerciala Ikea, Decathlon, Auchan, Metro, Jumbo, XXL Lutz, Lidl, Kaufland, Leroy Merlin, Dedeman si statia de metrou Anghel Saligny sau prin Splaiul Unirii.

Complexul rezidential a fost dat in folosinta in 2008, este o comunitate de oameni tineri si beneficiaza de mai multe facilitati: magazin alimentar, salon cosmetic, cabinet stomatologic, loc de joaca pentru copii. De asemenea exista transport STB.

Apartamentul propus spre vanzare este situat la etajul 7 din cele 11 ale imobilului si are o suprafata utila de 65,51 mp la care se adauga o terasa de 16,9 mp rezultand astfel o suprafata totala de 82,41 mp.

Apartamentul este intr-o stare buna, decenta, curat si este liber. Un mare avanataj il reprezinta faptul ca beneficiaza de un dressing. De asemenea actele de proprietate sunt pregatite pentru vanzare.

Apartamentul are un loc de parcare.

Pret de vanzare 63.900 euro.

Pentru vizionari si informatii suplimentare:

Gabriel Dragomir
gabriel@okasa.ro, 0729.20.90.80