Inchiriere Apartament 3 Camere Martisor – Brancoveanu, Bloc Nou
Inchiriere Apartament 3 Camere Martisor – Brancoveanu, Bloc Nou

Inchiriere Apartament 3 Camere Martisor – Brancoveanu, Bloc Nou

COMISION 0!

INCHIRIAT!!!

Va propun pentru inchiriere un apartament cu 3 camere situata in zona Martisor, pe strada Secerisului, foarte aproape de parc, de statia de Metrou Constantin Brancoveanu, Sun Plaza Mall, magazine, scoli, gradinite, etc.

Blocul in care este situat apartamentul este de tip P+2+M si a fost finalizat in anul 2020. Apartamentul propus pentru inchiriere este situat la etajul 1 si are o suprafata de aproximativ 70 mp. Blocul este dotat cu supraveghere video si interfon iar accesul auto in curtea interioara se face pritr-o poarta actionata cu telecomanda.

Apartamentul se afla la prima inchiriere si este finisat cu materiale de cea mai buna calitate: parchet din lemn masiv, baile sunt placate cu granit, geamuri triple cu tamplarie PVC, lumini reglabile, etc. Incalzirea si apa calda sunt asigurate de o centrala termica proprie.

Bucataria este mobilata si echipata cu plita, cuptor, hota, frigider. Dormitorul matrimonial beneficiaza de dressing si baie proprie.

Apartamentul se inchiriaza doar cu bucataria mobilata si utilata. In pretul de inchiriere este inclus un loc de parcare. Se asigura contract.

Pret de inchiriere 699 euro/luna

Pentru vizionari si informatii suplimentare:

Gabriel Dragomir
gabriel@okasa.ro, 0729.20.90.80