Vanzare Apartament 3 Camere Basarabia – Baia de Arama, 2 din 4, 66.900 euro
Vanzare Apartament 3 Camere Basarabia – Baia de Arama, 2 din 4, 66.900 euro

Vanzare Apartament 3 Camere Basarabia – Baia de Arama, 2 din 4, 66.900 euro

COMISION 0!

ATENTIE!!!

In vederea anveloparii blocul a fost expertizat in anul 2022 si incadrat in ianuarie 2023 in Clasa 2 de Risc Seismic!

Exista o hotarare a Consilului Local al Sectorului 3 din decembrie 2022 in care este aprobata consolidarea cladirii.
In aceasta situatie nu se poate vinde cu credit pana la remedierea situatiei!

Vă propun un apartament cu 3 camere (2 dormitoare), situat într-o locație excelentă, în imediata apropiere a Școlii Gimnaziale nr. 16 – Neagoe Basarab. Privind prin fereastră, veți avea o vedere directă spre școală, ceea ce înseamnă că copilul dumneavoastră vă poate face cu mâna în timpul pauzelor, oferindu-vă o conexiune unică și comoditate.

Beneficiind de o amplasare avantajoasă, acest apartament se află la doar 8 minute de stația de metrou Costin Georgian, facilitând accesul rapide și eficient catre centru sau orice zona a orasului. Situat la etajul 2 al unui bloc cu 4 etaje construit în anul 1965, acest apartament oferă o suprafață utilă de 54 mp, completată de un balcon de aproximativ 4 mp. Spațiul interior este foarte practic și funcțional, fiind conceput astfel încât să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Apartamentul beneficiază de o orientare către sud, aducând o lumină naturală bogată și căldură în fiecare cameră. De asemenea, aveți acces rapid la mijloacele de transport în comun, la doar 2-3 minute distanță. Parcul Titan se află la aproximativ 10 minute distanță, oferind o oază de relaxare și recreere în apropiere.

Această zonă se bucură de un mediu curat și verde, iar în spatele blocului există un loc de joacă pentru copii, oferindu-le acestora un spațiu sigur și distractiv.

Proprietatea reprezintă o oportunitate excelentă pentru a vă face un cămin într-o locație privilegiată, aproape de școală, metrou, mijloace de transport în comun și facilități recreative. Apartamentul este gata să vă primească și vă oferă posibilitatea de a vă personaliza spațiul conform preferințelor dumneavoastră.

Vă invit să explorați această oportunitate unică și să vă transformați acest apartament într-un cămin plin de confort și căldură familială.

Pret de vanzare: 66.900 euro

Pentru vizionări și informații suplimentare, vă rugăm să contactați:

Gabriel Dragomir, gabriel@okasa.ro, 0729.20.90.80.