Vanzare Casa Dobroesti – Pantelimon, P+M
Vanzare Casa Dobroesti – Pantelimon, P+M

Vanzare Casa Dobroesti – Pantelimon, P+M

COMISION 0!

Va propun pentru achizitie o casa deosebita situata in Comuna Dobroesti la limita dintre Bucuresti si Dobroesti pe o strada linistita fara trafic si foarte aproape de Lacul Dobroesti.

Localizarea ei ii asigura liniste dar si acces rapid catre toate facilitatile pe care le ofera un oras mare. Astfel, distanta de mers pe jos pana la mijloacele de transport ce deservesc orasul este de 10 minute, in schimb cu masina aceasta distanta se transforma in cateva minute.

Proprietatea propusa spre vanzare este compusa dintr-un teren de 500 mp cu o deschide de 10 m la strada si o casa de tip P+M construita in 2008 si renovata in 2016.

Casa este construita cu structura de rezistenta din beton armat si caramida poroterm fiind izolata termic.

Constructia are o suprafata utila de 188,35 mp la care se adauga 2 terase si 2 balcoane rezultand astfel o suprafata totala de 249,13 mp.

Casa este dispusa pe cle doua niveluri astfel:
– la parter pe un hol generos au acces livingul cu loc de luat masa, bucataria inchisa, un dormitor cu baie si un grup sanitar si bineinteles cele doua terase generoase,
– la mansarda (mansarda este inalta): doua dormitoare (dormitorul matrimonial cu baie proprie si dressing), baie, camera tehnica si un spatiu larg ce poate fi compartimentat cu usurinta intr-un al treilea dormitor.

Proprietatea propusa pentru vanzare este intr-o stare excelenta asa cum se poate vedea din fotografii, curtea este amenajata si beneficiaza de asemenea de acces la toate utilitatile: energie eectrica, gaze, apa curenta, canalizare, CATV, internet.

Casa se vinde cu bucataria mobilata si utilata.

Proprietatea are cadastru si este intabulata.

Pret de vanzare: 329.900 euro.

Pentru vizionari si informatii suplimentare:

Gabriel Dragomir

gabriel@okasa.ro, 0729.20.90.80