Apartament modern și luminos în zona Piața Sudului, 66.900 euro
Apartament modern și luminos în zona Piața Sudului, 66.900 euro

Apartament modern și luminos în zona Piața Sudului, 66.900 euro

COMISION 0!

ATENTIE

Blocul este incadrat pe lista Primariei Capitalei la Risc 2 seismic. Desi el a fost cumparat prin credit ipotecar la acest moment el nu mai poate fi cumparat apeland la un credit bancar!!!

Vă prezint o oportunitate unică de a locui într-un apartament modern și luminos situat în una dintre cele mai căutate zone ale orașului – Piața Sudului. Amplasat la etajul 9 al unui bloc de 9 etaje construit în anul 1965, acest apartament vă oferă intimitate și o atmosferă plăcută, fiind ferit de dinamica străzii.

Localizarea este ideală, având în imediata apropiere stația de metrou Piața Sudului, mijloace de transport în comun de suprafață, magazine, școli, grădinițe și celebrul Sun Plaza Mall, unde veți găsi tot ce aveți nevoie pentru un stil de viață urban confortabil.

Apartamentul dispune de 3 camere, dintre care 2 sunt dormitoare, oferind suficient spațiu pentru a vă bucura de confort și intimitate. Suprafața utilă de 55,38 mp este completată de două balcoane, unul de 4,1 mp și unul de 7,62 mp, oferind o suprafață totală de 67,1 mp.

Starea apartamentului este foarte bună, fiind locuibil imediat după o igienizare normală. Ferestrele din tamplarie PVC cu geamuri termopan Low E asigură o izolare termică și fonică excelentă, iar ușile de la Porta Doors adaugă o notă de eleganță. Instalațiile electrice și sanitare au fost schimbate, ceea ce contribuie la confortul și siguranța locuinței.

Apartamentul este dotat cu 2 aparate de aer condiționat cu tehnologie inverter, care vă vor asigura un climat plăcut în zilele călduroase de vară și confort termic în sezonul rece.

Cu lumină naturală generoasă și o atmosferă liniștită, apartamentul emană o senzație primitoare de „acasă”.

Nu ratați ocazia de a vă muta în acest apartament modern și confortabil, cu toate facilitățile necesare pentru un stil de viață urban activ și plăcut.

Vă așteptăm cu drag să descoperiți noul dumneavoastră cămin în zona Piața Sudului!

Pret de vanzare 66.900 euro.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, ma puteti contacta la gabriel@okasa.ro sau 0729.20.90.80.