OKASA
De ce Noi?

De ce Noi?

Bine aţi venit la Agenţia Imobiliară OKASA

Ne-am câştigat respectul clienţilor noştri prin furnizarea de servicii imobiliare de foarte bună calitate de mai bine de 7 ani. Calitatea acestor servicii este dată în primul rând de experienţa în domeniul imobiliar de aproape 14 ani a echipei noastre. Atunci când alegeţi să vindeţi proprietatea dumneavoastra cu OKASA vă asigurăm că vom îndeplini şi chiar vom depăşi aşteptările dumneavoastră.

Vă garantăm profesionalismul

Scopul nostru este să formăm relaţii de durată bazate pe servicii personalizate, de foarte bună calitate, şi pe profesionalism. Ne dedicăm să îndeplinim şi chiar să depăşim aşteptările dumneavoastră astfel ca veţi rămâne clientul nostru pentru totdeauna. Dacă în orice moment serviciile noastre nu satisfac aşteptările dumneavoastră vă rugăm să ne comunicaţi imediat astfel să putem remedia situaţia. Iar dacă ne-am îndeplinit obligaţiile asumate, asiguraţi-vă că familia, prietenii şi cunoştinţele dumneavoastră ştiu acest lucru. Recomandarea dumneavoastră este cel mai mare compliment pe care ni-l puteţi face.

Vă garantăm confidenţialitatea

Vă garantăm că nu vom divulga informaţiile dumneavoastră personale altor persoane, cu excepţia cazului în care acest lucru se face la cererea dumneavoastră. Vă vom contacta doar când este necesar şi nu vă vom deranja decât atunci când v-aţi propus să vindeţi, să cumpăraţi sau să închiriaţi o proprietate. Ne angajăm să răspundem la emailurile şi apelurile dumneavoastră telefonice rapid şi cu profesionalism.

Vă garantăm o vânzare uşoară

Vă înţelegem că nu doriţi să fiţi blocaţi într-un proces de vânzare de lungă durată fără să primţi tot ceea ce vă aşteptaţi. Un alt obiectiv al nostru este de a face absolut tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a îndeplini cerinţele clienţilor noştri.  Agentii noştri sunt REALTORI® membri APAIR (Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania) si implicit NAR (National Association of REALTORS®) si sunt acreditati SRS (Seller Representative Specialist) si ABR (Accredited Buyer Representative).

Vă garantăm promovarea proprietăţilor dumneavoastră

În timp am creat parteneriate cu principalii furnizori de servicii pentru domeniul imobiliar și am stabilit relații de colaborare cu agențiile imobiliare care au ințeles că prin colaborare putem oferi servicii de bună calitate clienților noștri. În același timp am investit şi în propriile noastre instrumente de promovare asftel că proprietatea dumneavoastră va avea o expunere fără precedent şi va ajunge la cumpărătorul ideal.

Lasă un răspuns